Абонентське обслуговування бізнесу 

ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ

Абонентське обслуговування бізнесу

     Сучасна модель фінансово-господарської діяльності суворо регламентована законодавчими нормативами.

     Невиконання вимог або правових умов, які призводить до штрафних санкцій, адміністративної чи більш суворої кримінальної відповідальності.

     Це спонукає компанії, що турбуються про свій комерційний успіх заручитися кваліфікованою підтримкою юридичної організації.

Детальніше про послугу

       Уже стало аксіомою, що бізнес процеси, які відбуваються в компанії,  рівною мірою потребують обов’язкового фінансового і юридичного контролю. Деякі компанії йдуть шляхом найму власного корпоративного юриста, але одна людина може і не впоратись із навалою численних перевірок.

      У жорстких умовах ринку та адміністративно-фінансового контролю з боку держави адвокат із супроводження бізнес процесів — затребувана професія в галузі правового регулювання.

      Без перебільшення, для компанії ця людина є таким же повноцінним членом команди, як і штатний юрист, з тією лише різницею, що коштує для компанії дешевше, а працює ефективніше.

      Послуга комплексного супроводу бізнесу, що пропонується нашою фірмою – це допомога висококваліфікованих юристів із різних напрямків діяльності  компанії, консультування з будь-яких правових питань і багато іншого.

      Наші фахівці забезпечать участь в оперативних процесах компанії  на всіх її стадіях.

      Корпоративний юрист компанії також зможе приймати повноцінну участь у наданні допомоги. Однак вирішальним у цьому питанні є те, що один юрист не може  фізично охопити увагою всі правові питання. Об’єктивних причин для цього достатньо й перша – це те, що існує значна кількість галузей охоплених правовим регулюванням, кожна з яких вимагає своїх унікальних знань.    

      Робота в невеликій компанії не дозволяє ін-хауз юристу накопичити достатнього досвіду, а відсутність різносторонньої практики неминуче призведе до незнання судової практики.

Які переваги Ви отримуєте від співпраці з нашим бюро

    1. Укладаючи договір юридичного супроводу з адвокатським бюро, Ви можете бути впевнені в тому, що всі питання цієї сфери знаходяться під контролем професійних юристів та фінансистів.
    2. Ви отримуєте фахівців із більш ніж 15 річним професійним досвідом, готових відповісти на будь-яке питання, що стосується діяльності Вашої компанії.
    3. Кваліфіковане та компетентне ведення переговорів – адвокати є досвідченими переговорниками, мають навички медіації, здатні залагодити будь-який конфлікт із найменшими втратами для компанії.
    4. Захищеність адвоката гарантією непорушності адвокатської таємниці надійно закриє доступ до інформації, яка стосується діяльності компанії, усім зацікавленим особам.
    5. Статус адвоката дозволяє йому здійснювати представництво компанії в судах і захист у кримінальному провадженні, на що не завжди вистачає повноважень штатному юристу.
    6. Співпраця з адвокатською фірмою – це завжди позитивний економічний ефект. Уклавши договір юридичного супроводу з нашою юридичною організацією Ви позбавляєте себе проблеми утримання власного юридичного відділу. 
    7. Якісний правовий аналіз – гарантоване усунення порушень законодавчих вимог і створення безпечних умов для фінансово-господарської діяльності компанії. 

Чим ми можемо бути корисними Вашій компанії

    • Усні та письмові консультації з питань адміністративного, господарського, трудового, цивільного, кримінального законодавства.
    • Представництво інтересів компанії у відносинах з органами влади всіх рівнів.
    • Компетентна розробка, вичитка і правова експертиза корпоративних документів компанії від фінансово-господарських, цивільно-правових до посадових інструкцій персоналу з відповідальністю сторін.
    • Супровід комерційних юридичних угод компанії (купівля-продаж, оренда, суборенда, інше користування землею, нерухомістю)
    • Представництво інтересів компанії в судах усіх юрисдикцій та інстанцій.
    • Роботи пов’язані з реєстрацією, реорганізацією компанії, внесення змін, або правок до її корпоративний документів. 
    • Правовий аудит документів компаній (кадрових, бухгалтерських, податкових) на предмет відповідності законодавству.
    • Перевірка існуючих договорів і контрактів та їх фахова підготовка.
    • Підготовка експертних висновків із будь-яких питань, що виникають у діяльності компанії. 
    • Стягнення боргів, починаючи від підготовки документів, позасудового й судового врегулювання, закінчуючи безпосереднім стягненням боргу на користь компанії.
    • Захист прав та інтересів компанії в судових та правоохоронних органах, під час виконавчого провадження й багато іншого.

Для зручності Клієнта пропонуються такі види оплати послуг

Абонентська плата

Застосовується в разі   великого або постійного обсягу робіт. 

Зручна фіксованим характером оплати, встановлюється разово. Компанія може самостійно розраховувати свої витрати.

Погодинна оплата

Застосовується в разі невеликого або невизначеного обсягу робіт.

За угодою сторін встановлюється фінансова ставка однієї години роботи адвоката,  до угоди надається розрахунок витрат часу на роботу з документами та інші дії в інтересах компанії. По завершенню календарного місяця, компанії виставляється рахунок та направляється акт з обсягом виконаних робіт і належною до оплати сумою.

Консультування з виїздом до Клієнта

від 3 000 грн

Для зручності клієнта проводиться консультування з виїздом за місцем знаходження Клієнта

Програма “Особистий адвокат”

від 5 000 грн

на місяць

Залежно від пакету послуг

Чому саме наше адвокатське бюро

Наші адвокати багато років успішно вирішують проблеми комерційних клієнтів (70% наших клієнтів – суб’єкти господарювання)

Адвокати зекономили нашим Клієнтам близько 50 млн грн