Програма “Особистий адвокат”

ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ

Програма “Особистий адвокат”

      Програма надає можливість отримати кваліфіковану юридичну підтримку та ефективно захищати себе і своїх близьких у будь-яких життєвих ситуаціях. 

      Уклавши договір на обслуговування за програмою «Особистий адвокат», Вам буде надана правова допомога в галузі цивільного, кримінального, сімейного, адміністративного, трудового, податкового права. Ви повною мірою можете розраховувати, що адвокат нашої компанії за Вас та у Ваших інтересах виконає всі необхідні юридично значимі дії, навіть у разі Вашого перебування за межами країни.

Умови програми “Особистий адвокат”

  1. Абонент отримує ІМЕННУ КАРТКУ з інформацією  про програму й телефонами екстреного зв’язку з адвокатом.
  2. У разі пред’явлення цієї картки правоохоронним органам, представник останнього зобов’язаний невідкладно повідомити адвоката.
  3. Наші адвокати постійно взаємодіють із різними державними структурами, включно з правоохоронними органами, що дає змогу швидко знайти оптимальний спосіб вирішення складних завдань, які виникають у Клієнта.
  4. У разі оформлення програми, абонент отримує значні скидки під час оплати будь-яких інших послуг адвоката. Скидки розповсюджуються на всю сім’ю володаря картки. 

Що входить у базову програму

    • Надання за телефоном первинних консультацій із юридичних питань у галузі цивільного, кримінального, сімейного, адміністративного, трудового, податкового права.  (4 консультації на місяць); 
    • Консультування за телефоном з питань власної безпеки і правил поведінки в потенційно небезпечній, конфліктній або надзвичайній ситуаціях (2 консультації на місяць);
    • Надання за телефоном консультацій із питань взаємовідносин із правоохоронними органами (2 консультації на місяць); 
    • Виїзд адвоката (в екстрених випадках) у разі затримання абонента працівниками правоохоронних органів, у разі ДТП (з 8:00 до 20:00) у межах міста Черкаси тривалістю до 2-х годин разово на місяць (вартість кожної наступної години роботи адвоката оплачуються додатково згідно з прайсом Адвокатського бюро);  
    • У випадках екстреної необхідності  встановлення зв’язку за телефоном та забезпечення взаємодії із представниками різних державних служб (разово на місяць);
    • Пошук (підбір) необхідного нормативного документа з наданням його в електронному вигляді (3 документи на  місяць);
    • Підготовка в інтересах абонента адвокатських запитів (2 запити на місяць).

Вартість програми “Особистий адвокат”

Програма “Особистий адвокат”

від 5 000 грн

на місяць

Залежно від пакету послуг

(Перелік та кількість послуг, що надаються за програмою, а також вартість програми можуть бути встановлені за взаємною згодою сторін)

Програма “Особистий адвокат”

від 40 000 грн

на рік

Залежно від пакету послуг

(Перелік та кількість послуг, що надаються за програмою, а також вартість програми можуть бути встановлені за взаємною згодою сторін)

Чому саме наше адвокатське бюро

Надійна команда професійних адвокатів із великим досвідом

85% наших клієнтів стають постійними

Висока ділова репутація адвокатів

Оперативно реагуємо на звернення Клієнтів