Комплексний юридичний супровід агробізнесу

ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ

Комплексний юридичний супровід агробізнесу

      На сьогодні аграрна галузь України – це один із найбільш капіталізованих секторів національної економіки. Активний розвиток вітчизняних підприємств, супроводжується значними інвестиціями в галузь, що засвідчує перспективність та рентабельність цієї сфери. Обумовлена можливістю значного фінансового приросту, галузь постійно збільшує кількість гравців на ринку та поступово призводить до дефіциту земельного банку. Зміна способів державного регулювання, експерименти з податковим навантаженням на агровиробників, законодавчі зміни на ринку землі відкривають як нові можливості, так і створюють нові ризики. Усе це зумовлює необхідність диверсифікації виробництва та створює постійні сутички між власниками земельних банків, що, в свою чергу, потребує кваліфікованого юридичного супроводу та захисту.

Детальніше про послугу

      Комплексний правовий супровід агровиробників завжди був одним з основних напрямків діяльності нашої компанії. Адвокати-партнери фірми понад 15 років здійснюють юридичний супровід угод з орендою та альтернативними формами користування землею, договірних відносин із контрагентами, претензійно позовну роботу з опонентами по земельному банку, а також ефективно забезпечують взаємодію із податковими та іншими контролюючими органами під час перевірок, захист під час досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень.

      За багато років співпраці з агровиробниками ми виробили достатньо практичних інструментів щоб вирішувати нетипові та подекуди надскладні завдання наших Клієнів, запобігати або суттєво мінімізувати негативні наслідки невдалих рішень компанії чи протиправних дій із боку опонентів. 

      Як показує досвід, наша юридична організація  робить те, що не може забезпечити компанії один, навіть найкращий  штатний юрист. 

Адвокатське бюро надає такі послуги

    • Комплексне юридичне обслуговування агровиробників, у тому числі на умовах абонентського обслуговування;
    • Правовий та фінансовий аналіз сільськогосподарського підприємства перед купівлею;
    • Допомога з укладанням господарсько-правових договорів, зовнішньоекономічних контрактів, їх юридичний супровід “під ключ”;
    • Допомога із розробкою, укладанням, продовженням (поновленням) договорів оренди, суборенди, угод щодо права користування землею, оформлення купівлі продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення;
    • Захист прав і законних інтересів Клієнта в судах та Міжнародному комерційному арбітражі при ТПП України;
    • Юридичний супровід купівлі єдиного (цілісного) майнового комплексу;
    • Побудова системної договірної роботи в компанії;
    • Захист активів компанії (урожай, земля, нерухоме майно,) від рейдерських дій із боку третіх осіб.

Чому саме наше адвокатське бюро

Наші партнери, адвокати мають багаторічний досвід ефективного розв'язання проблем агровиробників, що дозволяє нам комплексно підійти до поставленої задачі з урахуванням здобутих практичних навиків.

Комплексний підхід до розв'язання задач бізнесу. Уклавши угоду із нашою компанією Ви отримуєте фахівців із багаторічних досвідом у різних сферах юридичної практики, надійний захист у відносинах із правоохоронними та контролюючими органами.

Ми завжди надамо реальну і прагматичну правову оцінку ситуації Клієнта, забезпечимо виважений підхід, що базується на практичному досвіді та глибоких знаннях законодавства.

Майже 70% усіх наших клієнтів – представники суб’єктів господарювання

Збережено нашим Клієнтам понад тисячу гектарів земельного банку.